Lærer søges til Guldbæk Friskole

Engageret og kompetent lærer søges til Guldbæk Friskole med tiltrædelse 1. august 2018. Der er tale om en fast stilling med en ansættelsesgrad på ca. 100 %.

Guldbæk Friskole er en lille Grundtvig-Koldsk friskole, beliggende i naturskønne omgivelser mellem skov, mark og bæk.

Hos os vægter vi de boglige og de kreative fag ligeligt, hvorfor en central del af skolegangen er tema-undervisning. Det overordnede mål med denne undervisningsform er at skabe en meningsfuld sammenhæng mellem fagene.

Morgensang og fortælling er en fast del af skolens hverdag og er, ligesom skolens mange traditioner med bl.a. årlig koloni, med til at styrke fællesskabet.

Hos os kender alle børn og voksne hinanden, hvilket er med til at skabe et hjemligt og trygt miljø for alle.

Guldbæk Friskole rummer en vuggestue (14 børn), børnehave (36 børn), et skoletilbud med 59 elever (0. – 6. kl.) og en SFO, hvor alle børn som hovedregel er tilmeldt.

Vi er 7 lærere foruden dig samt 3 ansatte i SFO´en. I børnehaven/vuggestuen er der 10 ansatte.

Vi søger dig, som brænder for at undervise børn i grundskolen og som tænker undervisning på en kreativ måde.

Vi forventer:

• At du er læreruddannet.
  • At du har en positiv og anerkendende tilgang til samarbejdet med børn, forældre og kollegaer.
  • At du kan være kreativ i den undervisning og tænker ud af klasselokalet.
  • At du har lyst til at arbejde sammen på tværs af vores to huse, som hhv. skole og børnehave/vuggestue udgør.
  • At du er deltagende i vores kultur herunder fortælling til morgensamling.
  • At du er fleksibel, stabil og ansvarsbevidst.
  • At du har et smittende drive, tager initiativ og ikke er bange for at tage fat.

Da vores fagfordeling endnu ikke er på plads, vil du kunne få indflydelse på dit kommende skema. Vi ser dog gerne, at du kan undervise i idræt, tema, samt dansk eller matematik i de yngste klasser, men andre fag kan også komme i spil. Det vil desuden være en fordel, hvis du er musikalsk og kan spille til morgensang.

Vi kan tilbyde:

• En veletableret skole med engageret personale, forældre og bestyrelse.
  • Faglig og didaktisk sparring med et velfungerende kollegialt team.
  • Stor indflydelse på beslutningsprocesser.
  • Fleksibel forberedelsestid uden krav om fuld tilstedeværelse.
  • Frihed under ansvar.

Ydereligere oplysninger om Guldbæk Friskole kan fås ved henvendelse til skoleleder Gitte Troelsgaard på tlf.: 98 38 52 33 eller 30 690 561. Du kan også finde flere informationer på vores Facebookside.

Ansøgninger med relevante bilag sendes til guldfri@guldbaek-friskole.dk senest fredag d. 15. juni 2018 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 25.

Ansættelse sker i overensstemmelse med overenskomst ml. Finansministeriet og LC.

Der indhentes børneattest.